понеділок, 29 травня 2023 р.

Ерудит-гра “Quick Quiz”

Позаду контрольні роботи та тестування, а за декілька днів пролунає останній дзвінок у цьому навчальному році. Тому старанні п’ятикласники НВК №15 вирішили не просто весело, а і цікаво провести свої останні уроки, перевіривши свої знання та здобуту ерудицію. 
Команда хлопців проти команди дівчат взяла участь у ерудит-грі Quick-Quiz, проведеній співробітниками відділу Інтернет-послуг, Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. 
Учасникам було запропоноване ігрове поле на 10 рубрик: музика, видатні постаті, їжа, історія, мистецтво, мультфільми, спорт, наука та природа, відомі місця та головоломки. У кожній рубриці по 5 питань, від найпростішого до досить таки складного. 
Усі, майже, учні знали скільки планет у Сонячній системі,
 а от про створення Римської імперії відгадали лише деякі. 
Питання з рубрики спорт, а саме кіберспорт, краще знали хлопці, ну а на темі кулінарії неперевершеними були дівчата. 
Мистецтво, видатні постанні, «цікавинки» з усього світу..



 
виявляється, що дуже багато треба всього знати, щоб по справжньому почувати себе ерудитом. Та наші учасники гри, знають, що для цього треба робити. Крім навчання у школі, більшість дітей додатково навчаються з репетиторами, відвідують гуртки та спортивні секціїї, подорожують, дивляться фільми, інтелектуальні програми, і звісно, багато читають книжок.
Саме тому на останок, майбутні шестикласники познайомились з рекомендаційними списками літератури «Що читати влітку», розробленими спеціалістами Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Адже літо - це чудова нагода і грати, і відпочивати, і читати, і звичайно ж, розвинути свою ерудицію ще краще.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.