четвер, 4 травня 2023 р.

Екскурс в історію комп’ютерних ігор

Майже усі діти грають у комп'ютерні ігри, на персональних комп'ютерах, ноутбуках, планшетах, консолях і мобільних пристроях. Сучасні ігри можуть захопити геймерів унікальними механіками, реалістичною або просто приємною графікою. Але з чого все починалося?

Сьогодні працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки провели для учнів Херсонської школи № 45 захід, присвячений історії розвитку комп'ютерних ігор, індустрії та пристроїв. Від найпершої у світі електронної гри у Нім на апараті "Німатрон", першої комп'ютерної гри "Космічні війни" і розвитку ігрових автоматів, консолей перших поколінь і персональних комп'ютерів до першої 3Д графіки, кіберспортивних змагань, зародженню нових жанрів і сучасних досягнень комп'ютерних наук.

Через нові відкриття, розвиток техніки, хитрощі і цікаві історії ігрова індустрія пройшла свій шлях разом з людством і продовжує захоплювати людей як мистецтво, спорт, інженерія і приємне дозвілля для мільярдів.

Наприкінці заняття наші користувачі пограли у гру-вікторину, де потрібно було відгадувати знакові ігри історії за різними рубриками.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.