понеділок, 8 травня 2023 р.

За кожним генієм стоїть мама. Онлайн-загадки в портретах

Перший подарунок,

який дає нам мати, – це життя,

другий - любов,

і третій-розуміння.

Донна Брауер


Найголовніша людина в житті кожного, безумовно - Мама. Наші матері дарують нам життя, змалку зігрівають своєю любов'ю, стають першим прикладом для наслідування, і все життя підтримують і вірять в нас, розуміючи без слів.
Для вшанування всіх мам у світі існує тепле й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні, цьогоріч це -14 травня.
Та хіба вистачить одного дня, аби сказати найголовніші слова подяки і любові своїй мамі. Давайте цей тиждень присвятимо видатним матерям, дітей яких знає кожен у світі.
Тому пропонуємо вам онлайн-загадки в портретах "За кожним генієм стоїть мама".
Щодня пропонує вам знайомитися з історіями незвичайних матерів, та спробувати відгадати, хто ця жінка та кого саме з відомих геніїв, вона виховала. 
Адже, частіше за все, геніальність сприймають як дар, і рідко хто замислюється, що цьому всьому сприяє безумовна любов і піклування мами. З першого дня народження ці мами вірили у обдарування своїх дітей і навіть тоді, коли весь світ був проти, сила їх любові і віри у особливу місію своєї дитини була незламна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.