пʼятницю, 9 червня 2023 р.

Читай! Грай! Відпочивай!

Читай! Грай! Відпочивай! - радять дітям бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Адже літо - це найкраща пора для відпочинку, а під час бібліотечних заходів цей відпочинок цікавий і корисний!
Сьогодні наші читачі мали можливість взяти участь онлайн у бестселер-грі, від співробітників відділу Інтернет-послуг.
Бестселери - найпопулярніші книги, які читають у всьому світі, сюжети яких стали основою для відомих касових фільмів і мультфільмів. Більшість з бестселерів знають усі, а от про деякі наші юні читачі дізналися лише сьогодні.
У такій цікаві рубриці як "Літературний фейк", діти вчилися спростовувати чи підтверджувати факти про відомих письменників.
А переглянувши трейлер з відомої екранізації, спробували відгадати назву книги.
Далі учасникам гри було запропоновано за коротким сюжетом "Book-історії" відгадати книгу, а за елементами одягу розкрити головного героя.
І найголовніше, що мають знати читачі, що саме їх відгуки про прочитане дуже важливі, саме вони роблять зі звичайних книг книги-бестселери, тому у рубриці "Читацький комент" учасники гри не тільки впізнали відомі твори, а й дізналися, що цікавеньке можна прочитати влітку.
Довгоочікуване літо промайне дуже швидко, не прогав його!
Читай, грай, відпочивай з бібліотекою!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.