понеділок, 29 лютого 2016 р.

Справа №17

Що допомагає мамі мати гарну зачіску, а татові піклуватися про дерева у саду? Старша сестричка використовує їх для яскравого манікюру, а молодший братик, з їх допомогою, робить смішні поробки. Ну що, ви ще не здогадалися? Та це і не дивно, адже це справа для справжніх юних детективів, що ведуть свої розслідування у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 
Цікаві факти та маленькі підказки допомогли дітям дізнатися, який же загадковий предмет підготували для них сьогодні бібліотекарі відділу Інтернет-послуг.
Сьогоднішня «Справа №17» вела пошуковців до ножиць. 


Працівники бібліотеки підготувались ґрунтовно та представили на огляд дітей безліч видів цього  знайомого нам предмету. 
Ножиці по металу, садові та кухонні, різноманітні ножиці для творчості, господарства та навіть медичні. 



Великі та маленькі, класичні та закручені, були розглянуті навіть ножиці для кігтиків тварин.
Діти дізналися не лише цікавинки про них, а й те, як створюються ці «залізні помічники».




Звичайно ж, добре пізнавати щось нове, але ще більше дітлахів зацікавила можливість використати на практиці усі представлені ножиці. 
Різали метал та пластикові труби, 

підстригали волосся та нігтики, 
робили різноманітні фігурні порізки на кольоровому папері. Безліч радості від отриманих знань та купа різнокольорового конфеті після поробок створили незабутній настрій як для дітей, так і для бібліотекарів. Чергову справу розкрито, але запевняємо вас, ще багато цікавого та загадкового чекає на всіх, хто має бажання випробувати себе у дедукції. Приходьте, не пожалкуєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.