понеділок, 22 лютого 2016 р.

"Інтернет Задзеркалля: користь чи небезпека"

21 лютого, продовжила свою роботу «Школа батьків», що вже не перший рік існує у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Цього разу, темою діалогу між бібліотекарями Інтернет-центру та батьками стало – «Інтернет Задзеркалля: користь чи небезпека», перехрестя думок над питанням, що у наші дні стоїть досить гостро. 
Початком розмови, стало питання: "В які ігри грають у вашій родині?" 
Звичайно ж, більшість відповідей схилялася до віртуального дозвілля, але порадувало, що батьки не забувають і про класичні ігрові моменти.
Було розглянуто різновиди комп’ютерних ігор, що захоплюють наших дітей, вплив та поглинання вільного часу соціальними мережами та Інтернетом загалом. Були представлені результати соціальних опитувань на теми кіберзалежності, підліткового віртуального становлення та самого життя у Інтернет Задзеркаллі. 
Не можна відповісти чітко, приносить користь чи є небезпечним життя по ту сторону монітору. Неоднозначність цієї ситуації потребує від нас не панічного одностороннього відношення, а розумного контролю та гарного особистого прикладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.