неділю, 7 лютого 2016 р.

Мандрівка у різні світи

7 лютого у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, для читачів та учасників літературної студії "Контур", було відкрито Віртуальний ЛітПортал - 2016 - цікаві скайп-зустрічі з сучасними письменниками. 
Юним любителям книг вдалося віртуально поспілкуватися з відомою українською письменницею, перекладачем, науковцем-літературознавцем із м.Дніпропетровськ Наталею Дев'ятко. 


Молода авторка дуже цікаво відповідала на запитання маленьких читачів. Наприклад, ми дізналися, що пані Наталія завжди мала хист до написання саме прози, а читати почала з 4 рочків, що вона активна в Інтернеті і вивчила англійську по оригіналам книг про Гаррі Поттера. 






Майже година спілкування пролетіла швидко – це так небагато, коли співрозмовниця така цікава! Сподіваємось, що Наталія прийме наше запрошення і приїде до Херсону.
 Свої вірші у подарунок прочитали Вікторія Виходцева, Світозар Швець, Славяна Буюклу, Валентина Нетребич, Лада Шкворець, Вероніка Коваленко, Софія Бережна.
Дякуємо Дніпропетровській обласній бібліотеці для молоді ім. М. Світлова і особисто Валентині Вікторівні за допомогу в організації скайп-спілкування

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.