пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Кібершкола: заняття продовжуються

І ось знову продовжили своє цікаве навчання кібершколярики. Учні школи №14 та №28 радо зустрічали бібліотекарів з Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 
Сьогоднішньою темою занять було життя та творчість Тетяни Щербаченко. 
Сучасна українська  дитяча письменниця, літературний критик, головний редактор інформаційного ресурсу "BaraBooka", написала багато дитячих книжок: "Пуп землі, або як Даринка світ рятувала", "Як не заблукати в Павутинні", "Панночка" та інші.  

Ця книжка досить доступно розповідає про те, яким буває віртуальний світ, його складові та ситуації, які відбуваються по ту сторону монітору. Кіберята розгадували загадки, що були представлені працівниками книгозбірні, навіть спробували себе у ролі поетів.
В одній з книжок пані Щербаченко «Біла, синя та інші…» 
описанні пригоди яскравих котиків, тому бібліотекарі, допомогли учням створити свого власного паперового вусатого друга у техніці оригамі.  

Тепер згадка про чудових книжкових пухнастиків залишиться у дітлахів надовго.




А від бібліотекаря відділу Інтернет-послуг кібершколярики отримали знання про Всесвітню мережу, познайомились з найпопулярнішими браузерами та пошуковими системами.




Чергове заняття у Кібершколі завершено, але попереду ще багато цікавих та пізнавальних зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.