середу, 17 лютого 2016 р.

Спортивні змагання з дружнього читання

Футбол – одна з найулюбленіших ігор на планеті. Скільки різновидів та напрямків існує: жіночий, дитячий, класичний, американський, регбі, ба, кально, усіх не перечислити. Але сьогодні, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, юні гості грали у зовсім новий вид – «Літературний футбол». 
Цей вид інтелектуального спорту  сподобався маленьким читачам бібліотеки, він виявився веселим, запальним, грайливим та пізнавальним. 
М’ячі, що були на полі, виявилися цікавими завданнями-запитаннями, а правильна відповідь, несла за собою переможний гол у ворота суперника. 
Здивувались та зацікавились? Не дивно, адже все було досить серйозно, не зважаючи на те, що темою сьогоднішнього дійства були казки, їх автори та герої.


Спочатку, діти пізнавали цікавинки з життя улюблених казкарів, їх шлях до написання улюблених творів та про екранізацію більшості з них. 
А ось вже потім, були розглянуті  і самі казки та мультики. Радісні емоції хлопців та дівчат були настільки щирими, що їх важко було втримати. Та і як можна реагувати спокійно, коли на екрані улюблений герой, весела музика чи смішні віршики. Гра була чесною та напруженою, але все ж таки, перемогла дружба.
Двоє капітанів команд, що були вибрані голосуванням серед свого класу 4-А та 4-Б школи №28 потисли один одному руки в честь закінчення «Літературного футболу».
Веселі дітлахи, що порадували працівників відділу Інтернет-послуг та бібліотекарів загалом, отримали у подарунок книгу Андрія Усачова «Страхотворіння» та Михайла Яснова «Абетка з перетвореннями».
Звичайно ж, гості отримали не лише пізнавальну гру, а і цікаву екскурсія по бібліотеці, що закінчилась запальними танцями.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.