понеділок, 1 лютого 2016 р.

З днем народження!!!

День народження у колі друзів – найкраще день народження. А чи можете ви уявити собі, день народження вдвічі більшим та веселішим? Сьогодні, 1 лютого, Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки виповнюється 92 роки. 
Поважний вік. Але сьогодні, вся серйозність була розвіяна ще однією маленькою іменинницею. Юна учениця школи №32, прийшла у гості до бібліотеки, разом зі своїм класом, щоб відсвяткувати дні народження однією великою, веселою компанією. 
І це було гарною думкою, бо свято  вийшло феєричним.  Відразу на порозі, наших юних гостей зустрічали друзі бібліотеки – крокодил Гена та кіт Леопольд.

Ох і запальна зібралась компанія, поздоровляли іменинників піснями й танцями, а бібліотекарі, від імені іменнинниці-бібліотеки, підготували безліч чудових конкурсів, розваг, навіть магія була присутня. А скільки казкових героїв ожило сьогодні у стінах «іменинниці»,  і всі вони стали почесними гостями, разом із учнями школи №32. Ігри з американським котиком, 

загадки від домовичка 


та Баби Яги, 

юна принцеса прийшла з мультяшними завданнями,
суворий, на перший погляд пірат, виявився милим та веселим, 

а от таємнича леді подарувала чудові фокуси. 



А може це була справжня магія.  
Весь святковий квест, що пройшли діти, привів їх до яскравого подарунка – різнокольорової піньяти. 

І справді, яке день народження без солодощів? Не просто було здобути цукерки, та ці зусилля були приємними, а значить і легкими. Усі були заряджені святковим настроєм, кожен іменинник отримав поздоровлення та подарунки.
 Звичайно шкода,  що цей день закінчується, але він залишиться у нашій пам’яті надовго. 
Та і друзі, рівно через рік ми з вами обов’язково зустрінемось,  одне з приємних частин кожного дн я народження – він повторюється кожного року. Тож треба лише почекати, і свято прийде знову.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.