неділю, 14 лютого 2016 р.

Кохання це…


 

Споконвічне питання, на яке не існує однозначної відповіді. А чи й потрібна вона? Особливе почуття з яким ми народжуємось та живемо. У кожного вона своя -  любов до батьків та дітей, друзів та рідних і доросле кохання між чоловіком та жінкою. Такі різні види цього почуття, що приходило до кожного.



Щороку, 14 лютого, відзначається день усіх закоханих, більш знайомий нам як День святого Валентина. Свято яке майорить червоними кульками, різноманітними сердечками, букетами квітів та гарною музикою. Свято зізнань та подарунків. Україна не так давно розпочала свою  традицію святкування , але ввійшло воно в наше життя, як дещо особливе та незабутнє.
Не залишилась осторонь у «феєрверку» прекрасного і Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки, у її стінах пройшла низка масових заходів присвячених Дню закоханих. Діти з різних шкіл Херсона та області з задоволенням долучилися до святкування та розваг, що були підготовлені працівниками відділу Інтернет-послуг.






Бібліотека була заповнена гостями, що пізнали факти початку святкування цього дня, життя та діяльність священика та лікаря Валентина, грали у ігри та робили поробки-подарунки у вигляді сердець.




Стало зрозумілим, що не має значення вік для виявлень своїх почуттів. Хлопчики і дівчатка, маленькі та дорослі, усі поринули у світ ніжності, всім було кому сказати слова кохання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.