неділю, 21 лютого 2016 р.

Казковий візит до бібліотеки

Саме сьогодні, до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, вперше прибули маленькі гості з гімназії №20 та спеціалізованої школи №30.

 

Непідробна радість сяяло в очах хлопчиків та дівчаток коли ступили вони на поріг книгозбірні, бо радо зустрічали їх казкові жителі – бібліотечна Фея та її подруга чарівна Книжка. 
Неймовірно захоплива екскурсія допомогла зрозуміти читачам-першокласникам який неймовірно багатий та дивовижний світ сучасної бібліотеки, скільки знань та цікавинок зберігається на поличках, скільки нових вмінь та вражень можуть подарувати бібліотекарі з усіх відділів.



Та окрім розповідей, бібліотекарі підготували для малечі цікаву гру – «Інтелектуальне асорті». Досить серйозні питання, з багатьох галузей нашого життя. 

Тут вам  мультики і історія України, улюблені страви та зелений світ Херсонщини, питання про тварин та на знання української мови. 

Не дивлячись на те, що гості лише у першому класі вони досить впевнено відповідали на всі запитання. Весела гра, захоплива екскурсія не залишила нікого байдужим. Бібліотекарі були задоволені активністю дітлахів, а ті, в свою чергу, зачаровано слухали своїх казкових проводирів, та зворушливо по-дитячому намагалися взяти за руки Фею, чи погладити по животику Книжку. А піднявшись наверх нашого храму книг, не змогли втримати радісних емоцій від величезного Х-BOXу, та з задоволенням потанцювали запальні танці. 

Маємо надію, що перший раз виявився вдалим, і наші юні гості стануть постійними читачами бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.