понеділок, 7 березня 2016 р.

Читайлики у бібліотеці

Разом з весною та теплим сонечком до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вперше завітали маленькі гості з ЗНЗ № 24. 
Діти були незвичайні, адже прийшли до книгозбірні у нагороду за те, що виявились найбільш читаючим класом у своїй школі. Тож у бібліотекарів стояла певна задача, провести для юних переможців веселий та запальний день, що запам’ятався б їм надовго. 
Подорож розпочалась вже при вході у бібліотеку, Фея книг, провела веселу та пізнавальну екскурсію по своєму казковому замку, де кожен куточок наповнений книгами, цікавинками, а подекуди, навіть, магією. 

Кожен з бібліотекарів розповідав про свій відділ, про клуби, про вміння та знання, що можуть вони дати читачам. Зачаровані величчю бібліотеки, дітлахи намагалися нічого не пропустити, все хотіли почути та побачити. А деякі, знімали все на камери своїх телефонів. Сучасні діти! 







Пізнавальна екскурсія завершилась у рожевому залі Дніпрової Чайки. Саме тут, працівники відділу Інтернет-послуг підготували для читаючих гостей цікаву гру про птахів. 




Азарт, емоції, бажання показати свої знання та перемогти, ось чим була наповнена сьогодні дитяча бібліотека. 
І, звичайно ж, по традиції – запальні танці, давно Х-box не бачив таких активних та дружніх дітей. 



А наостанок, маленькі гості, продивились цікаві мультики у форматі 3D. 
На обличчях дітей була справжня весняна радість, тож маємо надію що цей візит став початком довгої дороги дружби.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.