неділю, 20 березня 2016 р.

Чарівне вікно у світ комп'ютерів

Продовжує свою роботу проект «Інтеграція через діалог», що проводиться Асоціацією «Нова Доба» у партнерстві з ГО УМНІЦ за підтримки  Європейського Союзу у 2016-2017 рр.
Добро робити легко, особливо якщо воно направлене на маленьких громадян нашої Батьківщини. Складна політична ситуація та воєнні дії, що відбуваються на нашій землі, не повинні захмарювати дитинство.
Сьогодні, працівниками відділу Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, було проведено цікаве та пізнавальне заняття для дітей переселенців.
Комп’ютерна грамотність – корисна річ у нашому сучасному житті, саме тому маленькі юзери з радістю відкривали для себе чарівний віртуальний світ. Юні читачі, цього разу, розбирали такі поняття як папка, документ,  файл та  дізнались у чому їхня відмінність.
Познайомились дітлахи також із текстовим редактором Word, його виглядом та основними функціями. 
Навчились друкувати різнокольоровими літерами своє ім’я, улюблену книжку та навіть мрію.

Хлопчики та дівчатка були дуже активними та дружніми, доросліші допомагали малечі, а ті в свою чергу намагались гарно та правильно виконати завдання.
Гарно попрацювали, можна й пограти. Маленькі гості з радістю поринули у захопливу гру, яка потребувала логічного мислення з елементами дедукції, щоб вгадати таємничий предмет за підказками. Цього разу це була книжка.
Багато цікавого та захоплюючого дізнались діти, адже книга – одне з найбільших чудес, створеною людиною. З тих пір, як люди навчилися писати, свою всю мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє.

Чергове заняття для нових маленьких жителів нашого міста завершено, та маємо надію, що це лише початок довгої дороги дружби.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.