середу, 16 березня 2016 р.

"Ми - родом не з дитинства, із війни..."

13 березня, Херсон відзначав свято, яке оповите чорно-червоною стрічкою трагізму. 72-га річниця визволення нашого рідного міста від німецько-фашистських загарбників. Історія, яку повинен знати кожен. Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки ніколи не стоїть осторонь найважливіших подій, що пережила наша Батьківщина. Саме тому провела низку заходів, у знак пам’яті до героїв, що до останньої краплини крові боролися з загарбниками. Люди, чиї імена викарбувані на граніті. Багато видатних імен нам знайомі, та працівники бібліотеки найбільше зосередили свою увагу на наймолодших херсонцях - хлопців з Карантинного острова.


Дванадцять хлопчиків та одна дівчинка, що створили підпільну дитячу організацію недитячого опору. Звичайні діти, що віддали своє життя заради світлого майбутнього. Розповіді, пісні, фото все злилося в неймовірно чутливий діалог між тишею та сльозами.
Розпочинаючи з 14 березня бібліотекарі відділу Інтернет-послуг завітали до школи №45, де провели цікавий захід на цю тему. 
16 березня до бібліотеки завітали учні школи №51, №28 та №4. 

 Малеча, після перегляду презентації на таку серйозну тему, пограла у гру «Морський бій», де змагались на знання свого рідного міста. А ось старші гості, добре проявили себе як знавці різних сфер Другої світової війни.











Все було на вищому рівні і діти проявили себе якнайкраще. Тож, ніхто не забутий, ніщо не забуто!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.