понеділок, 28 березня 2016 р.

Смачне розслідування юних детективів

Сьогодні у Інтернет-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки було солодко, адже юні детективи із засідання клубу Справи № розгадували цікаву та смачну таємницю. 

Що це було? А спробуйте відгадати самі, ось вам декілька доказів -  в перекладі з італійської мови означає щось мудре, красиво прикрашене, по типу поділяються на: сирні, пісочні, вафельні, бісквітні. 
Ще не здогадалися? Ну тоді найлегший - "Його створює людина за професією кондитер". Так, цього разу маленькі інтелектуали відгадували - торт. 

Дізнались маленькі гості про історію виникнення цього «улюбленця», про різновиди та найнезвичайніші за виглядом. 

Кольори, квіти, статуетки та тваринки, неймовірна краса для очей та животиків. 


Розповіли працівники бібліотеки і про місце у Книзі рекордів Гіннеса цих солодощів та про людей, що завдяки їм досягли успіху та слави, про найбільші та найменші тортики, для серйозних корпоративів та на дитяче свято.  



Звичайно ж, бажаючих пограти було безліч, весела гра, гарні супротивники, багато цікавинок та звичайно ж торт. 




Ну, а як без нього. Дружня компанія, теплий чайок та «смачненька таємниця» ознаменували розкриття ще однієї справи. 









Чекаємо та запрошуємо на нові зустрічі у клубі Справа №, буде багато цікавого, пізнавального, а можливо знову смачного. Приходьте та розкрийте усі таємниці Всесвіту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.