пʼятницю, 31 березня 2023 р.

Смачна п'ятниця

Самобутня, унікальна, з широкою палітрою смаків - саме такою є українська кухня для тих, хто хоч раз спробував її страви.


Становлення українських національних страв відбувалося декілька століть, під впливом традицій та звичаїв інших народів. Саме тому сьогодні на столах українців присутні страви, запозичені з угорської, турецької, татарської, польської, німецької та навіть французької кухонь.

Розмаїття смаків національних страв в різні періоди прославляли багато поетів і письменників. Згадайте хоча б колоритну "Енеїду" Івана Котляревського.

Незважаючи на великий асортимент, в українській кухні виділяють кілька страв, які сьогодні подаються в усіх відомих ресторанах світу.

Тому швидше снідайте і беріть участь у нашій онлайн-вікторині "Смачна п'ятниця":
 
Нагадуємо, що це останній день, коли можна виконати ще і попередні завдання у рамках нашого патріотичного тижня "Твої переможні канікули", а вже завтра усі завдання буде закрито і визначено переможців.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.