суботу, 1 квітня 2023 р.

Наші переможні канікули

Доброго ранку, дорогі друзі, справжні українці та українки! 

Ось і завершилися наші патріотичні онлайн-змагання "Твої переможні канікули".

Вдячні кожному учаснику, а їх за п'ять днів було аж 91, вдячні за спроби, за участь, за знання і за ваші маленькі і великі перемоги кожного дня.

Ніхто не програв у цих змаганнях, адже щодня дізнавався про свою рідну Україну багато нового і цікавого. У "Історичний понеділок" школярі пригадали цікаві факти з історичного минулого своєї Батьківщини, у "Літературний вівторок" гортали сторінки української літератури, згадуючи поетів і письменників, рядки яких є пророчими на віки. "Фантастична середа" вражала учасників гри на всі "сто", адже рожеве озеро Херсонщини, найвищий пам'ятник пастуху на Одещині, гори і пустелі, хіба це не "вау!".

А у "Кіно-четвер", ми впевнені, кожен переглянув якийсь цікавій сучасний  український фільм чи екранізацію, та навіть учора, під час змагань у вікторині "Смачна п'ятниця", дізнавшись про самобутню українську кухню, щось "смачненьке" приготував.

Цього тижня переможцями стали:

1 місце - Британ Ярослава

2 місце - Наумов Микита

3 місце - Ростислав 

Вітаємо вас!!! Це ваші переможні канікули!!!

Україна - дивовижна, талановита, унікальна, фантастична, смачна, рідна і найкраща. Ще так багато цікавих відкриттів попереду у кожного, ще так багато перемог у кожного, і у малого, і у великого, у кожного, хто зветься українцем!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.