пʼятницю, 17 березня 2023 р.

Трагічні сторінки історії

Патріотичний діалог «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні», присвячений 79-річниці визволення Херсон від нацизму, відбувся вчора для учнів 6-Б класу Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова.


Про своє рідне місто Херсон і його трагічні сторінки історії діти чули не вперше, та у розрізі сьогодення і того, що відбувається у рідному місті щодня, цікаво було дізнатися про тих, хто безпосередньо брав участь у звільненні. 
Учні цікавились і воєнними подробицями і героїчними вчинками минулого. Дізнались про історичні місця та прослухали спогади очевидців. 


13 березня назавжди залишиться в історії нашого міста визначним днем, днем звільнення від нацизму. А 17 березня 1944 року була звільнена і вся Херсонська область. Історію не можливо змінити, її варто вивчати, пам'ятати і робити висновки, починаючи з юних років. А ми щодня прокидаємось з думкою, що новий день наближає нас до Перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.