середу, 15 березня 2023 р.

Quick-Quiz

У сучасному світі, де є доступ до будь-якої інформації через мережу Інтернет, деякі люди вважають, що бути ерудованим не так важливо. Але від ерудиції напряму залежить вміння знаходити та правильно використовувати інформацію. Саме тому дуже важливо бути ерудованим і тримати себе у формі. І немає для цього методів кращих, ніж інтелектуальні конкурси, наприклад турніри-квізи.
Сьогодні квізи активно використовуються в освітніх цілях, тому працівники відділу Інтернет-послуг бібліотеки ім.Дніпрової Чайки запросили учнів 6-Б класу Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова до участі у ерудит-грі "Quick-Quiz".
Для гравців було підготовлено ігрове поле з 10 рубриками: музика, видатні постаті, їжа, історія, мистецтво, мультфільми та фільми, спорт, наука та природа, відомі місця та головоломки.
У кожній рубриці було по 5 запитань, від легких до складних. З першими запитаннями діти впорались миттєво, а ось останні запитання вже були більш цікаві. Чи знали ви, що Кока-кола спочатку була лікарняним засобом від захворювань нервової системи? А що музичні інструменти інструменти діляться не тільки на струнні, клавішні, ударні та духові?




Під час гри наші користувачі продемонстрували високий рівень ерудиції а також дізнались багато нового. Зрештою усі 50 питань отримали свою відповідь.
Запрошуємо учнів шкіл міста та області також прийняти участь у цьому ерудит-турнірі. Тримайте свою ерудицію у формі та насолоджуйтесь отриманням нових знань.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.