пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

Останній бій віртуального турніру "Скарби Кіберпростору" зіграно!

 Сьогодні у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулось останнє протистояння юних геймерів за омріяний кубок переможця. Попередні двобої були пронизані емоціями, а цього разу у відділі панувала тиша, яку лише інколи порушували кліканням  мишкою та напруженим зойканням учасників. Не було стрілянини та важкої техніки, ніхто не бігав та не намагався виблискувати своїми знаннями, це була спокійна гра на увагу та витримку.


Zuma. Така смішна та розслаблююча, як було сказано дітлахами. Спочатку, дітям була представлена невеличка ознайомча презентація з історії виникнення та розвитку гри. Юним читачам треба було навіть самим здогадатись, за загадками, у яку гру їм доведеться грати.




Нехай вона і є доволі простою, але жага до перемоги - сильна штука. Атмосфера була напруженою, та всі тримали себе стримано, навіть дещо по-дорослому. Бій пройшов у три етапи, у кінці якого і було визначено найкращого. І знову дівчинка.


 Переходова Анастасія. Тендітна леді, що перемогла дев’ятьох затятих геймерів.
 Усі бої пройдено, переможця визначено. А хто він, ви зможете дізнатись наступної п’ятниці у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. Але не все так просто. Спочатку вам доведеться пройти з нами захоплюючий бібліотечний квест по найпопулярнішим іграм минулого та сьогодення, а вже наприкінці буде оголошено ім’я щасливчика та розкрито скриньку зі скарбами. Приходьте, не пожалкуєте, наша бібліотека вас приємно вразить! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.