четвер, 25 серпня 2016 р.

Читай українське!

Сьогодні 25 серпня, у стінах Інтернет-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, відбулось офіційне завершення online- акції «Книги української незалежності».  Юні відвідувачі книгозбірні віддали належне українській книзі - джерелу мудрості, знань та натхнення. Кожен з присутніх, розповідав друзям про книгу яку хотів би порекомендувати до читання.


Висловлюючи свою любов до рідного слова, хлопці, дівчата та навіть бібліотекарі, розміщували на сторінці «Інтернет-центр ХОБД» в соціальній мережі ВКонтакті свої фото та відео разом із книжкою сучасного українського автора.  Близько 20 шанувальників цікавих книжок, що були створені сучасними письменниками, завдяки мелодійній українській мові.





Д. Корній, Г. Вдовиченко, І. Роздобутько, М. Івасько, Н. Щерба, О. Ільченко, О. Есаулов, О. Гаврош, і це лише невеличкий список літераторів, що рекомендували учасники акції.









 Читай українське – це модно і патріотично. А для тих, хто бажає більше дізнатись про дану акцію, пропонуємо відвідати сторінку "Інтернет-центр ХОБД"  ВКонтакті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.