пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Кібербої тривають!

5 серпня, в Інтернет-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки літні читання були направлені на знання, логіку та нестандартне мислення. Сьогоднішнє кіберзмагання проходило під знаком – «Ерудит». 

Бібліотека завжди була осередком нескінченних знань, а сучасна бібліотека ставить своєю метою нестандартні форми подання цікавої інформації для найкращого її засвоєння та гармонійного розвитку підростаючого покоління. 
Спочатку, для юних супротивників було проведено невеличку, але захоплюючу гру на логічне мислення та увагу. 


Читачі повинні були давати відповіді на питання з інтелектуальним нахилом. Кумедні, серйозні, прості та цікаві, всі вони мали на меті підштовхнути кожного до прагнення збільшення знань, навіть у період літніх канікул. 
Ну, що ж, а тепер час воїнів-інтелектуалів проявити себе у двобоях, та дізнатись, у кого словниковий запас більше. Ерудити на старт! 

Цікаво, пізнавально, а іноді навіть по-дружньому смішно. Іноді найпростіші речі, якщо подивитись на них з іншого боку, розкривають нам неймовірно захопливі факти. 
Переможцем 9 турніру кіберпростору стала Переходова Анастасія. 
Книги та всебічний розвиток, ось що є пріоритетом нашої книгозбірні. Бажаєте проявити себе, свої знання та вміння, приходьте та випробуйте себе на різних теренах Кіберпростору. 
Перемога Чекає!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.