неділю, 30 січня 2022 р.

Інтернет-локдаун: Доступ заборонено!

 Сьогодні - Всесвітній день без Інтернету. Звісно, відділ Інтернет-послуг не міг залишитися осторонь такого свята, і ми, разом із користувачами, весело його відзначили!

- Як же Інтернет-центр цілісінький день провів без інтернету? - здивуєтеся ви.

А зовсім легко і радісно - переконайтесь самі!

Оскільки діти люблять наш відділ за можливість весело провести час за іграми, наші святкування були присвячені теж іграм, але настільним.


Наші затяті юзери сьогодні грали у різні "некомп'ютерні" ігри: як настільні, так і більш "живі", та серед великого розмаїття дітям більше сподобався звичайнісінький "Крокодил".

І хоча завдання були непростими, проте гравці впоралися з усіма: і "показали", і відгадали усі загадані хитрі слова.

Серед настільних ігор діти надовго "засіли" за бібліотечну іграшку "Зелений експрес". Розроблена бібліотекарями гра запропонувала дітям цікаві питання на ерудицію з теми "Краєзнавство".

І на останок, щоб "відшкодувати" незручність за відсутність у Інтернет-центрі на цілісінький день Інтернету!, на дітей чекав солодкий стіл з печивом та соком.

Проте, як ви, напевне, здогадалися, за цікавими змаганнями і дружнім спілкуванням діти ще краще провели вільний час, ніж зазвичай!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.