пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Скарби Кіберпростору знайдено.

У останню п’ятницю літа що минає, в Інтернет-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, відбулась церемонія нагородження переможців віртуального турніру «Скарби Кіберпростору» .  Найемоційніші зустрічі-двобої підійшли до кінця.  Але…
Перед тим як дізнатись імена, учасники повинні були пройти невеличкий квест, що об’єднував у собі декілька сфер знань. 





Письменники та книги, мистецтво та математика, знання іноземних мов та професій, словники, енциклопедії, комп’ютерна грамотність, а найголовніше, кожен повинен був відгадати загадку про певну гру, що і було перепусткою до наступного кроку.  І хоч це і була командна гра, до бібліотекаря з завданнями кожен заходив поодинці.




 Знання та ерудиція кожного були важливі для загальної перемоги. Комусь діставались більш легші запитання, і відповідь звучала блискавично, а хтось потребував хвилинку на роздуми.




Під кінець пізнавально-розважальної мандрівки бібліотекою, учасники підійшли до останніх дверей – заплутаний павутинням вхід до Інтернет-центру. Наповнивши плетіння, отриманими за маленькі перемоги, фото згаданих під час гри ігор, юні геймери мали змогу потрапити до відділу, де на них чекало невеличке свято - довгоочікуване ім’я переможців та солодощі.



У результаті турніру, що тривав три місяці літа, було визначено найкращих геймерів бібліотеки, перше місце між собою розділили -  Переходова Анастасія, Івахненко Олександр, Шульгін Марк. Також було нагороджено цікавими книгами трьох учасників, що по праву розділили друге місце – Шум Олександр, Нашко Владислав та Видахвевич Денис.  



І нехай це був не міжнародний турнір, свої медалі, переможці отримували з гордістю. Інтернет-центр дитячої книгозбірні  вітає усіх, не залежно від місця на п’єдесталі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.