пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Пані Енциклопедія

Емоційно та весело пройшла сьогоднішня зустріч з читачами відділу Інтернет-центр у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. У перший день нового навчального року бібліотекарі запропонували юним гостям пограти у пізнавальну гру – «Пані Енциклопедія», щоб у невимушеній обстановці згадати цікаві факти та перевірити свої знання.


7 категорій, що охоплюють величезний обсяг інформації. Природознавство та техніка, спорт та література, мистецтво та звичайно ж історія України. Хлопці із задоволенням прийняли участь у змаганням, адже це не лише гарний спосіб показати свої інтелектуальні здібності, а й згадати щось підзабуте. Додатковий плюсик для школи.


Правильні відповіді на запитання оцінювались у балах, сумарна кількість яких визначила найактивніших. Діти завжди радіють перемогам, нехай і маленьким, тож усі читачі намагались проявити себе якнайкраще.

Приємно було споглядати читачів нашої книгозбірні, що своїми знаннями доводили - літні канікули це час для відпочинку та отримані знання залишаються з нами надовго і при нагоді допомагають нам бути на висоті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.