неділю, 25 вересня 2016 р.

Книги, що захопили світ

25 вересня, відділ Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки продовжує цікаві та пізнавальні зустрічі з дорослими читачами у недільній школі батьків. Коли дітлахи активно проводять свій час та всебічно розвиваються у різних відділах книгозбірні, батьки також мають змогу отримати свою частку позитиву. 
 Повірте,  серйозний статус «батьки» та «дорослі» не заважає гостям бібліотеки грати у ігри та не позбавляє бажання змагатись. Тим паче, деякі з дітей вирішили залишитись та поспостерігати за грою. Тема сьогоднішньої зустрічі  – «Ці книги захопили світ» - книжкове web-досьє. 
Спочатку, звичайно ж, поговорили про улюблені книжки та жанри, про важливість читання та роль бібліотеки, про паперові та електронні ресурси. А вже потім, за традицією що склалася, пограли у пізнавальну гру – "Впізнай книгу за …" Чи зможете ви вгадати книгу за малюнком, чи згадаєте перші рядки з відомих творів, а можливо ви полюбляєте загадки? Усі мали можливість відповісти. 

Діти, що допомагали дорослим, бібліотекарі, навіть серйозні та стримані батьки, усі долучились до ігрового діалогу та намагались якнайкраще проявити себе у знанні книг. 
Бібліотека, це місце де гармонійно поєднані веселощі та навчання як для дітей так і для дорослих. Наступна зустріч буде не менш цікавою, пізнавальною та веселою. Приходьте, поговоримо про мрії, а деякі навіть, спробуємо здійснити.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.