понеділок, 15 серпня 2016 р.

Турнір ХІ: Counter-Strike

Сьогодні, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, відбулося одинадцяте, передостаннє протистояння юних геймерів на теренах Кіберпростору. 
Counter-Strike виявився найемоційнішим з двобоїв. 
Читачі відділу Інтернет-послуг, не дивлячись на різницю у віці, активно намагались довести свої вміння у грі та здобути перемогу. 

CS, гра, що об’єднує у собі  вміння влучно стріляти та швидко реагувати на ситуацію, створювати свою власну стратегію та не піддаватись страху.
12 учасників, були розділені, методом жеребкування на пари та боролися до трьох перемог. Далі, до двобою ставали ті, що залишились у грі, аж доки не залишився один, який і був проголошений переможцем.
До останнього раунду, не можливо було зрозуміти, хто ж отримає перше місце.
Шквал емоцій, юнацької нестриманості, адреналіну, радості, печалі та підвищеного серцебиття наповнювали Інтернет-центр з самого початку до останньої хвилини. Пройшовши через безліч боїв та суперників переможцем сьогоднішньої битви став Третьяков Олександр.
Одинадцять боїв позаду, залишилась лише одна п’ятниця, що може вплинути на результати загального рейтингу турніру, то ж напруження не стихає. У підсумку, на фіналі, буде нагороджено не лише переможець, а й другі та треті місця, та найактивніші учасники усього Кібертурніру. Поспішайте, ваша перемога чекає на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.