пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

"Читати та мислити - зараз модно!"

21 квітня, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки була вщент наповнена гостями з міста та області. Адже саме сьогодні, у стінах книгозбірні відбулась церемонія нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України 2016» – «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини». 
Атмосфера була святковою та радісною, хоч і трішки напруженою від очікування результатів. 
Серйозність конкурсу, під кінець зустрічі, було розбавлено цікавим інтелектуальним квестом «Таємниці генія з Бейкер-стріт».
Дедуктивна гра, для хлопців та дівчат, що створена на базі клубу Інтернет-центру – «Справа №». Проходила вона у вигляді взаємодії всесвітів – Бібліотеки та Інтернету. У кожному з відділів були сховані маленькі загадки-докази, їх треба було знайти та визначити предмет, що був загаданий бібліотекарями. 




Потім, юні гості повинні були зв’язатись з адміністратором групи ВКонтакті «Інтернет-центр ХОБД», написати в коментарях відповідь, і якщо вона виявиться правильною, то отримати підказку для наступного кроку. 








Три поверхи бібліотеки, дев’ять справ, безліч варіантів та купа емоцій, ось чим була наповнена Херсонська книгозбірня цього святкового дня під час незвичайних пригод з Шерлоком. 
Хлопці та дівчата не лише відгадували загадки, а й дізнавались багато нового та цікавого про звичні речі, що нас оточують. Під час квесту, маленькі конкуренти за конкурсом не лише познайомились, а й стали гарними друзями. І хоч попереду на них чекала цікава екскурсія Херсоном, не хотілось нашим юним гостям залишати бібліотеку. 
Тож ми пообіцяли, обов’язково зустрітись знову. 
Сяючі оченята, щирі посмішки дітей та радість дорослих і працівників довели, що сучасна бібліотека, це дещо неймовірне та феєричне.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.