понеділок, 4 квітня 2016 р.

На високій швидкості

Щороку 4 квітня святкують Міжнародний день Інтернету.

Це відносно нове свято вже стало частиною життя українських громадян. Усі працівники, пов’язані з всесвітньою мережею, а також прості користувачі з радістю відзначають цей день. Цікаво знати, що православне товариство, хоч і неофіційно, але обрало покровителів Інтернету. Це Віра, Надія, Любов і Софія, їх мати. Католицька церква також, шляхом багаторічних суперечок все-таки прийшла до згоди і затвердила покровителем Інтернету – святого Ісидора Севільського, покровителя учнів та студентів, який створив першу в історії енциклопедію «Etymologiae» у 20 томах.


Звичайно ж, не стоїть осторонь і сучасна Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки. У відділі Інтернет-послуг, для читачів, що були цього дня гостями книгозбірні, було проведено цікавий та захоплюючий кібернетичний тест-драйв «На високій швидкості».


Усі бажаючі мали змогу пограти та заодно перевірити свої знання про комп’ютери та віртуальний всесвіт. Маленькі відвідувачі грали дуже жваво, бо кожен з них хотів похизуватись своєю освіченістю перед бібліотекарями та суперниками.



Саме за допомогою дітлахів, кольорові равлики Ет, що були на екранному полі, з легкістю подолали свою дистанцію усіяну перешкодами.


Молоде покоління Інтернет-користувачів показало себе з гарної сторони, а отже кіберграмотність у безпеці.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.