неділю, 17 квітня 2016 р.

Сімейний турпохід

У стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки кожен може знайти для себе багато цікавого та пізнавального. Доки діти розкривають свої таланти на різноманітних клубах у відділах книгозбірні, бібліотекарі Інтернет-центру розпочали черговий діалог з дорослими гостями у недільній «школі батьків». 


Сьогоднішня тема була не менш захопливіша за попередні, адже проходила вона у вигляді віртуального турне Херсонщиною, такий собі «Сімейний турпохід».



Разом з батьками згадали найкращі та найкрасивіші місця нашої області, детальніше розглянули різні напрямки відпочинку: сім’я, компанія, екстрим, романтика. 



Наша Херсонщина прекрасна та унікальна, і сьогоднішня зустріч це лише підтвердила. У обговоренні, жваву участь приймала і малеча, розповідаючи про улюблені парки, подорожі до заповідників та відпочинки на морі. Ну і за традицією що склалась – гра-загадка для батьків. 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.