понеділок, 4 квітня 2016 р.

Маленькі друзі бібліотеки

Маленьким дітям не легко зрозуміти світ дорослих, особливо, коли він перетворюється на хаос, що відбирає дитинство та радість. Не легко малечі збагнути, що і до чого, та як добре, що у цьому безумстві непорозумінь все ж таки є місце доброті та турботі. От і для юних переселенців, завдяки Асоціації «Нова Доба» у партнерстві з ГО УМНІЦ за підтримки  Європейського Союзу у 2016-2017 рр. було створено проект «Інтеграція через діалог», що проводиться у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Дитинство ПОВИННО бути щасливим та різнокольоровим. 
Сьогоднішнє, пізнавально-розважальне заняття у відділі Інтернет-послуг, мало у собі мету згадати найголовніші клавіші на клавіатурі та їх сполучення, які допомагають нам у написанні текстів, а також закріпити знання про текстовий редактор Word
Веселий тренінг під назвою «Текст для покоління Next» пройшов як завжди невимушено та дружньо. 

Приємно було спостерігати за дітлахами, що вже роззнайомились та почали допомагати один одному.
Найбільш чутливим моментом став – лист до мами, що писали маленькі гості за допомогою комп’ютера.





 Дивлячись на світлі личка сьогоднішніх гостей розумієш, темні хмари обов’язково розвіються і сонечко засіяє з новою силою.
Запитаєте мене – чому? Все дуже просто, у цій складній ситуації, що вирує зараз на Україні, діти не забувають про прекрасне і у кожному милому маленькому листі було коротке, нехай і з помилочками, зізнання – мамо, я тебе люблю…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.