понеділок, 4 квітня 2016 р.

"Таємниці генія з Бейкер-стріт"

3 квітня у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулася дедуктивна гра-квест "Таємниці генія з Бейкер-стріт"
Свої розслідування, юні детективи з клубу «Справа №...» проводили дружньо та активно, використовуючи не лише свій розум, кмітливість та гарну фізичну форму, а й комп’ютери, телефони та планшети. 




Сьогодні їх було 9 і всі вони були сховані у різних куточках книгозбірні. 







Пошуковцям треба було спочатку знайти сховані докази, визначити правильну відповідь та відіслати її в групу «Інтернет-центр» ВКонтакті, у вигляді коментаря під постером дедуктивної гри - http://vk.com/wall-49059820_380?offset=20 





Якщо відповідь вірна – шукачі отримували віртуальну підказку до наступного кроку. Чимало прийшлось побігати дітлахам, щоб підтвердити своє звання детективів, та вони блискуче з цим впорались. 






Пройшовши нелегкий шлях усіяний таємницями, вони, з гордістю, дійшли до переможного кінця, де їх чекала винагорода. Кожен, хто приймав участь у дедуктивному квесті «Таємниці генія з Бейкер-стріт», отримали заслужені свідоцтва справжнього детектива. 




Ну що ж, це лише початок і ще більше загадок чекає на кожного, хто відважиться ступити на нелегкий шлях таємниць. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.