четвер, 7 квітня 2016 р.

Книги. Друзі. Інтернет

7 квітня, відділ Інтернет-послуг, мав можливість першим відкрити низку зустрічей між читачами-учнями шкіл міста Херсон та відомою в Україні львівською письменницею Дарою Корній. 



Прозаїк, Лауреат третьої премії Коронація слова, 2010 року за роман «Гонихмарник», завітала до нашого рідного міста, аби презентувати свою нову книгу та поспілкуватися з юними любителями сучасної української літератури. 



 Спочатку, пані Корній, відвідала школу № 24, а пізніше, з радістю прийняли імениту гостю і учні Школи Гуманітарної Праці. У заповненій актовій залі 24 школи, пройшло незвичайне знайомство «по-сучасному», адже відбувалось воно у форматі заповнення інформацією сторінки соціальної мережі. 




Дитинство та рідне місто, навчання та робота, світогляд та інтереси, були розглянуті найцікавіші, найсмішніші та найяскравіші моменти з життя. З радістю відповідала гостя на питання учнів та на онлайн питання, що задавали шанувальники творчості письменниці на сторінці  групи Інтернет-центру ВКонтакті.  



Окрім невеличких откровень, Дара Корній, вона ж Мирослава Замойська, з радістю пограла зі своїми новими друзями у веселу гру "Імперія кіно": почерзі відгадували за різними підказками фільми. 



Діалог проходив невимушено та цікаво, усі бажаючі мали змогу придбати книгу з автографом авторки та поспілкуватись з нею особисто. 





Діти, в свою чергу, подарували гості пісню, яку заспівали наживо. 



Гарна людина та талановита письменниця, чемні та зацікавлені діти, ось що створює ідеальне підґрунтя для ідеального діалогу – книги, дружба, Інтернет.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.