четвер, 17 березня 2016 р.

Райдуга без дощу

Райдуга без дощу - це не диво, а реальність! Знайти її дуже просто, достатньо лише завітати до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. А райдуга тут не проста, окрім того, що вона є логотипом нашої бібліотеки, вона ще й яскрава, магічна та населена смішними та дружніми істотами – Райдугончиками.
Сьогодні у стінах книгозбірні відбулась цікава віртуальна зустріч з режисером та креативним продюсером «Вечірньої казки» на Першому національному та повнометражного 3D-мультфільму «Микита Кожум`яка» - Сергієм Гавриловим, що представляв відомого українського письменника Антона Сіяніку.  
Ох і цікавою виявилась зустріч! 



Згадували дитинство та смішні історії, розповідали віршики 


та співали пісні, а ще намагались помирити Райдугончиків для того, щоб Сонько зміг повернутись додому зі свого сну, адже коли вони дружні, то утворюється чарівна райдуга. 


Усі гості були активними та веселими, адже у всіх була одна мета, і коли веселка засіяла, то разом з нею засіяла і радість у очах дітлахів. 



Гарна компанія, це завжди добре, і коли зустріч закінчувалась, то усі пообіцяли обов’язково зустрітись знову. 

Бібліотекарі завжди раді обізнаним та веселим дітям, а ще сподіваємось, що і для Сергія Гаврилова та Антона Сіяніки ця зустріч була приємною. 
Дітлахи були у захваті і виходили з тремтячими ручками, бо вперше, як вони сказали, спілкувались зі справжнім живим письменником. Черговий діалог Віртуального Літпорталу завершено, але ще багато цікавого попереду, тож, чекаємо на нові зустрічі.

1 коментар:

  1. Дякую за прекрасну сонячну зустріч! Ви робите дуже-дуже гарну справу! :-)

    ВідповістиВидалити

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.