понеділок, 3 грудня 2018 р.

Вікно в світ комп'ютерів


Для учнів 3-х класів школи №14 відбулося чергове заняття за програмою «Кібершколярики». Цього разу діти знайомились із сучасним українським письменником Олесем Ільченком.  Бібліотекар  молодшого відділу розповіла дітям цікаві факти з життя і творчості автора та представила створені  ним книжки. В першу чергу це художні книжки, адже вони сповнені справжнім дитячим гумором. Також для огляду школярам була запропонована науково-популярна проза автора, присвячена тваринам – птахам, жукам, рибам, бджолам та ін. І, звичайно ж, не обійшлося без ігрових моментів, адже щоб дізнатися,  яких представників світу природи ми зустрінемо у книжках Олеся Олександровича, дітям  треба було виконати ряд завдань у інтерактивній розвазі «Пізнавальний калейдоскоп»
Бібліотекар відділу естетичного виховання  представила дітям книгу Олеся Ільченка із  серії «Життя видатних дітей». Одна з розповідей в цій книзі  була про  видатного художника та винахідника  Леонардо Да Вінчі. Саме про цього відомого у всьому світі митця епохи Відродження учні дізналися під час заняття.  Цікаві історії створення його шедеврів здивували  та захопили дітей, спонукали до активного обговорення особливостей цих картин.
Від працівника відділу інтернет-послуг школярі отримали більше інформації про операційно систему Windows. Чому вона має саме таку назву? З’ясували, які «вікна відкриваються» на моніторі. А практичне заняття дозволило дітям відкрити електронне віконце до цікавих знань.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.