середу, 26 грудня 2018 р.

Дніпро – Славутич нас єднає


        26 грудня у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулась скайп-зустріч "Дніпро – Славутич нас єднає" читачив нашої бібліотеки з юними читачами бібліотеки-філіалу №34 Дніпровського міського комунального закладу "Централізована система публічних бібліотек для дорослих". Скайп-зустріч було організовано працівниками відділу інтернет-послуг спільно з відділом естетичного виховання.

       Читачі спілкувалися, обговорювали які книжки читають їхні однолітки з іншого міста, які літературні твори сучасних письменників вони рекомендують друзям та дізнавались про улюблені книги один одного. 

        Також діти поділилися планами на новорічні свята та зимові канікули. Своїми враженнями було цікаво ділитись по оба боки екрану. Більш детально про те як проходив захід можна дізнатись на блозі бібліотеки https://news.library.kherson.ua/2018/12/blog-post_36.html






Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.