середу, 5 грудня 2018 р.

Чарівне вікно у світ комп’ютерів

    Сьогодні в ЗОШ №28 відбулось чергове заняття за програмою “Кібершколярики”. Діти дізнались багато нового про творчість Олеся Ільченка та відкрили для себе “Чарівне вікно у світ комп’ютерів” – отримали нові знання про роботу операційної системи Windows. Діти були ознайомлені з  видами вікон: діалоговими, програмними і інформаційними. Під час заходу учні розвивали практичні навички роботи з вікнами різних програм. Вивчали призначення панелі задач, меню «Пуск», панелі керування, робочого столу та функцій кнопок керування вікнами

 Кібершколярики  під час заняття з бібліотекарем молодшого відділу познайомились з цікавинками життя сучасного українського письменника Олеся Ільченка. Дізнавались про творчість автора діти під час інтерактивної гри  «Літературний калейдоскоп ». Вони довідались «Як крокодилу зубки лікували», « Де живуть тварини», Як коник співати навчився», «Як автомобілі дорогу будували». А ще на які пригоди чекають динозавриків та неприбрані іграшки, куди мандрувала дощинка та  хто є родичами бджоли.  

 Олесь Ільченко написав 6 історій про обдарованих дітей, чиї дорослі досягнення викликають захоплення та повагу. Ці історії ввійшли до однієї з книг серії «Життя видатних дітей». Серед них є розповідь про особистість світового рівня - Леонардо да Вінчі. Діти дізналися, що Леонардо да Вінчі різносторонньо обдарований геній – художник, винахідник та вчений епохи Відродження. Його досягнення у живописі, скульптурі, архітектурі, музиці, математиці, механіці пережили століття.
Цікавими для кібершколяриків стали факти написання «Тайной Вечері» та «Мони Лізи».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.