середу, 19 грудня 2018 р.

Урок-відкриття за творчістю Лесі Ворониної


19 грудня в ЗОШ № 28 відбулось заняття присвячене творчості сучасної української письменниці Лесі Ворониної. Учні 3 класів були ознайомлені з захоплюючими книжками письменниці, з яких ”Різдвяна казка” про пригоди казкових героїв напередодні новорічних свят була найбільш актуальною у День Святого Миколая.






Також сьогодні діти від працівників відділу Інтернет послуг дізнались як працювати з компьютерною програмою Microsoft Word. В цьому текстовому редакторі наші кібершколярики мають можливість написати власне оповідання і відчути себе починаючими письменниками.

Знайомство з книгою Лесі Ворониної про п’ятірку видатних знаменитостей було присвячено творчості Брюса Лі, Махатма Ганді, Жорж Санд, Фридеріка Шопена та Івана Миколайчука. Діти дізнавались про святкування Різдва з розповіді “Білий птах повернувся додому” про дитинство українського кіноактора, кінорежисера та сценариста Івана Миколайчука.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.