пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Крізь горизонти часу

Як дізнатися новини та переглянути улюблений фільм не виходячи з дому? Де знайти нові рецепти, пізнати модні тенденції та побачити з чого починається ремонт не встаючи з дивану? Телевізор. Він і став сьогоднішньою темою для гостей Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. 
Діти звичайно зраділи, бо тема їм була знайома, у всіх вдома стоїть телевізор. Разом з бібліотекарями відділу Інтернет-послуг школярі пізнали усю історію створення цього невід’ємного  елементу нашого сьогодення, дізналися імена людей, які створювали та удосконалювали його. 
З ностальгією розповідали працівники бібліотеки про перші передачі та шоу на ТБ, про серіали, які дивилася вся країна. Які ж вони були здивовані, коли дізналися, що не так давно, телеканалів було лише шість, а пульти були рідкістю.
Були розглянуті і перші телевізори і сучасні гіганти. Діти не зводили з екрану очей, бо так цікаво їм було розкривати цікавинки, про такий, як вони вважали «звичайний телик». Розповідали діти і про свої уподобання у світі телебачення. 
А також стали учасники давно забутих ігрових телешоу, таких як "АБВГДейка", 



"Роби з нами, роби як ми, роби краще нас". 




Пізнання, здивування, піднесення, усе можна було прочитати на обличчях дітей, а яка радість засвітилася після того, як бібліотекарі показали маленьким гостям свій телевізор. 
Сучасний «здоровань» на якому можна грати та танцювати. 
Наша бібліотека йде у ногу з часом! Діти дізналися багато нового та отримали позитивний заряд радості, а це головне.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.