понеділок, 23 листопада 2015 р.

Справа №13

Яке  Всесвітнє свято відзначають 21 листопада? Саме так прозвучав перший доказ на засіданні клубу "Справа №, або Інтернет-полювання за...". Учасники висунули безліч версій, але жодна з них не була правильною. Але коли прозвучало ще декілька доказів, діти одразу здогадалися, що це телевізор.
А 21 листопкада Всесвітній день телебачення.
Учасників сколихнула бюря позитивних емоцій, коли вони побачили найперший електронний телевізор у світі, створений Володимиром Зворикіним:


вони і уявити не могли, що у телевізора може бути настільки маленький екран, а перемикати канали доводилося самостійно без пульта. Зовнішній вигляд нагадував більше радіоприймач, фотокамеру, валізу, музичний програвач.

Телевізори, які зявилися в 50-80-х роках вже більше були схожі на сучані моделі.


Учасникам було продемонстровано Топ-5 найдорожчих телевізорів світу:


Детективи зазирнули у майбутнє і дізналися, що дуже скоро компанія Apple випустить телевізор, який буде управлятися за допомогою кільця iRing, що надівається на палець.

Під час пошукових завдань, діти знайшли низку найнезвичайніших телевізорів, таких як, наприклад, телевізор у формі картоплі-фрі з пультом у вигляді кетчупу, або телевізо-яблуко, Губка Боб:



 Юні детективи, вже досить швидко та впевнено розплутують кодові справи. Наступна справа буде не менш заплутанішою, адже вона буде заключною першого року навчання у детективній агенції Інтерне-центр. Приходьте та перевірте свої інтелектуальні можливості!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.