пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Дружба міцна не зламається, не розклеїться від дощів

Кібершколярики з 28 та 14 шкіл відкрили свої двері  для бібліотекарів Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Перед  тим як весело пограти – добре щось нове пізнати.  З відділу Інтернет-послуг прибула «пані Клавіатура» така знайома і така незвичайна.


 Була розглянута історія виникнення та удосконалення предмету, без якого не може обійтись жодна сучасна людина. Завдяки їй можна  добре та корисно грати навчаючись.



На сьогоднішньому заході, темою якого була творчість та життєвий шлях Едуарда Успенського,  діти дізналися багато цікавого та пізнавального, смішні факти з життя, його незвичайне та веселе  дитинство.



 Кіберята  дуже здивувалися, коли дізналися що відомий  їм Чебурашка, насправді існував, це була  улюблена іграшка письменника. Згадали твори, які він написав, та пограли у літературне лото за творами Успенського.
 Маленькі читачі порадували своїми знаннями бібліотекарів, та від душі повеселилися згадуючи героїв.



 Едуард Успенський, у своїх творах писав про дружбу, як про найголовніше у нашому житті.  Висвітлював стосунки  між друзями:, чесність, доброзичливість, відданість. 



Розповідали діти і про своє відношення до цієї чесноти, говорили  завзято, і тому склалася  у дорослих така  упевненість , що збережуть вони поняття дружби  і у дорослому житті.


 Радість дітей була закріплена грою-фантазією «Подорож у світ орігамі».  Саме у цій техніці, вони створювали собі друга. Маненька собачка, як символ великої відданості та дружби. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.