четвер, 17 жовтня 2019 р.

Сходинки до програмування!


Сьогодні користувачі відділу Інтернет-послуг познайомились з корисними ресурсами і платформами, що навчають програмуванню вже на середньому та високому рівні. Платформа "Google Blockly Games" дозволяє юним програмістам вивчити основні аспекти програмування, і навчає працювати з різними видами інформації, наприклад скриптувати мультфільми, або створювати музику за допомогою програмних процедур.



Платформа "Scratch" не має великої бази навчальних уроків, але має багато прикладів, за якими можна працювати і навчатися. До того ж платформа дозволяє робити більш складні програми і не обмежує програміста.


Платформа "Game Builder" використовує Java Script. Це повноцінний ігровий движок, який дозволяє створювати ігри усіх жанрів та типів. Для цього вже потрібно вчити мову програмування та скриптувати об’єкти. У програмі присутні інструменти для створення текстур, моделей, персонажів, сценаріїв, системи часток та інших об’єктів.





А спробувати свої зусилля на одній із запропонованих платформ (саме "Scratch") можна вже 20 жовтня о14.00 у відділі Інтернет-послуг під час засідання клубу CodeClub.Ks.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.