понеділок, 28 жовтня 2019 р.

"Піктосвіт." Складні рівні


    Сьогодні у відділі Інтернет послуг пройшло заняття клубу CodeClub.Ks. І хоча діти зараз на канікулах, проте більшість поспішає у бібліотеку, щоб корисно провести дозвілля, поспілкуватися з друзями та, звичайно, вдосконалювати свої навики алгоритмування. Під час чергового заняття клубу читачі відділу вирішували завдання другого рівня складності гри "ПіктоСвіт".



Оскільки з основами алгоритмування члени клубу були ознайомлені – вони проходили складні рівні, а новачки розв’язували навчаючі завдання.




Вивчення основ програмування у нашому клубі відбувається на прикладі ігор та платформ. Прийоми, фішки та програмні фокуси, що мають багато назв і для звичайного користувача можуть виглядати магією. Діти засвоюють їх, механіку програм, починають розуміти як саме комп’ютер робить такі складні речі. 


    Тож запрошуємо всіх, кому подобається наша форма проведення занять на бібліотечний хакатон "Програмують усі," який відбудеться 1 листопада о 14.00 у відділі Інтернет послуг.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.