неділю, 17 квітня 2016 р.

Знайомство з Всесвітньою мережею

В черговий раз, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки відкрила свої двері для маленьких читачів, що з недавніх пір стали постійними гостями. Бібліотекарі радо підтримують проект «Інтеграція через діалог», що був створений Асоціацією «Нова Доба» у партнерстві з ГО УМНІЦ за підтримки Європейського Союзу у 2016-2017 рр., адже це ще одна можливість створити маленьке свято для маленької людини у період великих непорозумінь. 
Приємно було знову бачити усміхнені обличчя маленьких друзів, що прийшли сьогодні до Інтернет-центру за новими знаннями. Цікаві заняття, що дуже відрізняються від загальноприйнятих шкільних, адже проходять вони у ігровій формі та веселій, дружній компанії. Знання засвоюються легко, всі один одному допомагають, і діти і працівники книгозбірні. 
Малеча була так захоплена, що навіть не помітила як розібрала не одну, а декілька тем. Адже попереду травневі свята, і зібратись разом вони зможуть не скоро, тож працювали наполегливо та плодовито. Спочатку згадали пройдений матеріал, а вже потім прийнялись за нові теми. Багато дізнались про браузери та як ними користуватись, не обійшли увагою і антивірусні програми, бо як же без них у кіберпросторі. Ну і звичайно ж, з маленькими юзерятами було проведено пізнавальний та застережливий нетикет-діалог. 
Під кінець зустрічі, щоб краще засвоїлись нові знання, маленьким Інтернет-користувачам було дано невеличке завдання: знайти (за допомогою браузера, що є на вашому комп’ютері) віршик для мами та зберегти його у програмі Word на робочому столі. 

Усі справились на відмінно. Віршики, що вибрали дітлахи для своїх мам, збережено до наступного заняття. Ми навчимось зі звичайного білого аркуша паперу на моніторі творити «різнокольорову красу». Заінтриговані? Приходьте до бібліотеки та спробуйте разом із малечею, що приїхала до нашої малої батьківщини у пошуках миру, створити віртуальний подарунок мамі. Маленькі дії, що несуть за собою великі почуття.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.