понеділок, 8 червня 2015 р.

Спекотні канікули тривають!

Сьогодні у відділі Інтернет-послуг було по-справжньому гаряче, і не лише тому, що на дворі спекотне літо, а ще й тому, що до нас завітали учасники літніх таборів херсонської школи № 26 та гімназії №20 ім.Б.Лавреньова.


Діти середньої та старшої груп таборів змогли потрапити  у "Світ літературного читання" та пограли у бібліотечний КВК. Створивши дві групи, діти змагалися у конкурсах "Літературно-розважальні шаржі", "Перевертунчики","Словесна мозаїка", а також відгадували  назви відомих екранізованих творів у конкурсі "Стоп-кадр", на завершення заходу пограли у "Бібліотечну математику". 




А діти молодшої шкільної групи поринули у світ загадкових птахів, відгадуючи "знайомих незнайомців". У категоріях "зоокараоке", "знайомий погляд", "пташиний кінозал", "загадкові співаки" та ін. діти змогли продемонструвати свої знання і отримали відповідні бали. 

По завершенню гри було визначено команду переможців, і цього разу нею стала команда "Ластівка".


Ну а вже завтра двері Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки відкриються перед іншими шукачами пригод та пошуку інформації!

   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.