пʼятницю, 12 червня 2015 р.

"Київ - незвідана столиця України"

Сьогодні відвідувачі відділу Інтернет-послуг вирушили у другу віртуальну мандрівку проекту "Україна - надзвичайна, Україна - унікальна!" до "матері міст руських", столиці України Києва.




Діти пригадали відомі факти історичного розвитку міста, відстежили найцікавіші події, переглянули найунікальніші архітектурні споруди Києва, серед яких: Золоті ворота, Києво-Печерська лавра, "Будинок з химерами", Софіївський собор, "Замок Річарда Левове Серце" та багато інших.


А за допомогою конкурсу "Відгадайка" усі учасники заходу змогли пригадати відомих людей, уродженців Києва та згадали про їхній внесок у розвиток нашої країни, у світову культуру.


Особливо радісно діти згадували пісні із доробку Володимира Шаїнського, які є улюбленими ще з їхнього раннього дитинства.


На завершення віртуальної мандрівки діти підібрали спеціальні асоціативні картинки про Київ із ряду запропонованих та наповнили ними асоціативну карту-пазл "Україна-незвичайна, Україна-унікальна".



Ну, а куди вирушить наш віртуальний експрес  наступного разу, дізнаємось зовсім скоро, адже нова подорож не за горами! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.