суботу, 20 червня 2015 р.

"Таємниче місто Лева!"

Літо - це саме та пора року, яка надає дітям можливість відпочити від школи, відвідати рідних і близьких, яких давно не бачили, і звичайно ж це час неймовірних подорожей і відкриттів. Хтось, можливо, полюбляє реальні подорожі, але вони передбачають витрату коштів і чималих. А от читачам відділу Інтернет послуг цього літа неймовірно пощастило, адже вони щоп'ятниці вирушають у віртуальний тур "Україна - надзвичайна, Україна - унікальна", і все, що їм необхідно для подорожі - лише завітати вчасно у Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки, прихопивши із собою гарний настрій:)



Третя екскурсія перенесла наших читачів у таємниче "місто Лева", або "місто кави й шоколаду", як його дуже часто називають.



Місто із неймовірною історією та надзвичайно  великою кількістю історичних пам'яток та різноманітних цікавинок не залишило байдужим жодного з читачів відділу Інтернет послуг.
Тож учасники заходу віртуально помандрували містом, переглянули велику кількість визначних архітектурних пам'яток серед яких : Ратуша, ансамбль площі Ринок, комплекс Успенської церкви, Королівський арсенал, монастир Бернардинів, Палац КорняктаПорохова вежа, Міський арсенал, Собор святого Юра, Домініканський собор, університет ім. І.Я.Франка, Оперний театр та багато інших.



З особливим зацікавленням діти сприймали інформацію про "Музей сала", "Львівську пивоварню" та "Майстерню шоколаду", 


про "Таємну аптеку" та "Музей-аптеку", про львівську "Копальню кави" та та музей зброї "Арсенал".
А для особливо допитливих Ірина Сергіївна зробила цікаву підбірку літератури про  "місто Лева":




Під час пошукового завдання діти з'ясували такі питання:

1.Хто такий бариста?
2.Хто із визначних і великих постатей народився у Львові?
3.Як виглядає герб міста?
4."Форум видавців у Львові" - це...?



А на завершення  екскурсії діти повідгадували відомі пісні львівських співаків та доповнили асоціативну карту - пазл "Україна - надзвичайна, Україна - Унікальна!"




Ну а майбутня віртуальна подорож одним із унікальних міст України відбудеться наступної п'ятниці (26 червня) об 11.00 годині  у відділі Інтернет послуг. Очікуємо на вас із нетерпінням!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.