понеділок, 9 вересня 2019 р.

Fantasy Battleground у бібліотеці!

Протягом літа у відділі Інтернет послуг Херсонської обласної бібліотки для дітей імені Дніпрової Чайки діти не лише створювали власні комп'ютерні ігри на платформі Struckd і тестували їх, а ще брали активну участь у літньому "GamePlay" у бібліотеці. На підсумковому занятті з літніх читань у відділі пройшов турнір з найвідомішої віртуальної стратегії у реальному часі від компанії Blizzard - Warcraft III: Frozen Throne. 


Були визначені умови змагання і створена турнірна таблиця гравців.



 Діти змагалися попарно у відділі Інтернет центру, а усі інші учасники змогли спостерігати трансляцію гри у великій рожевій залі бібліотеці, молодшому відділі.


Трансляцію коментував представник Федерації Кіберспорту України (UESF), кіберспортсмен, читач нашої бібліотеки - Вальчук Андрій, організатор наших турнірів від UESF. Протягом шести раундів змагань гравці продемонстрували уміння прораховувати тактики гри, знання механік, вміння будувати раціональні плани та приймати швидкі рішення. Результатом усіх зусиль стало знищення бази противника.

 

Перемогу у турнірі здобули : 3-тє місце – Тарасов Єлісей,


 2-ге місце – Байбуз Лев, 


 а переможцем турніру став Тарасов Святослав. 


Діти отримали медалі та грамоти за свої досягнення. 



Наприкінці заходу на всіх  учасників очікував сюрприз -  смаколики та інші частування.


А вже 15 вересня запрошуємо усіх ігроманів на засідання клубу CodeClub.Ks, під час якого і буде оголошено дату наступного турніру!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.