пʼятницю, 27 вересня 2019 р.

Будь медіаграмотним!!


         Як часто ви перевіряєте свою стрічку у Facebook, Instagram та обговорюєте новини з друзями? Ми отримуємо регулярні оновлення та сповіщення звідусіль — месенджери, електронна пошта, медіа. «Бути в курсі» — модно, тож ми намагаємось охопити якомога більше інформації. Звісно інформація– це їжа для розуму, яку потрібно вибирати так само ретельно, як і продукти. Адже наш мозок запам'ятовує все, з чим доводиться мати справу. Новини, заголовки, картинки – все це накопичується у нашому мозку та призводить до інформаційного перенасичення, нервової напруги та хронічного стресу.
         Сучасний інформаційний простір переповнений неправдивими фейковими повідомленнями. Як відрізнити правду від брехні та маніпуляцій? На що звернути особливу увагу при відборі інформації? Запрошуємо усіх до відділу Інтернет послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки переглянути виставку- мотиватор «Будь медіаграмотним!», яка допоможе кожному «увімкнути критичне мислення» та налаштує вас бути більш зосередженими та пильними при перегляді інформації. Поповніть свою скарбничку медіаграмотності цінними знаннями!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.